6 dec

kangorIGÅR KOM MINA NYA SKOR!!!!!

06.21 Fikar. La mej m huvudvärk,vakna m huvudvärk. Sovit skit.Tog Voltaren o Panodil vid läggdags.  Nu blir de starkt kaffe o Treo.   Man får göra de som göras bör. Eller inte. Inte kul men har planer för denna dag

Nämligen….jag är själv i stall-gör mej inget om jag inte ska iväg eller så.  Så fodra ,ut m hästar. Ev rida en.

Städa badrum. Birk kommer hem ,vi ska baka.Matbröd bl.a En hemmadag alltså.

Tycker tyvärr att jag är som en gammal LP skiva m hack o repor i…..på det negativa sättet. Inte att hacket är i en härlig melodislinga som man gärna hör om &om igen utan just där musiken är som mest enerverande…….så man vill skrika: GÖR NÅT!!!!

HIstorieätarna igår inte så roligt. Mer politik än mat. Kändes som igår ,kanske därför.

Nu påklädning

17.14 Fortfarande…..är SÅ trött på mej själv. SKa bara gnälla här,försöka åtminstone. Inte tugga med vänner & bekanta. Ska liksom backa känner jag.

Idag har de varit stalltjänst och bakat en massa matbröd och bullar. Badrum så rent de kan bli i detta hus. Skulle behöva fixas men nu är de som de är. SKulle vilja lägga mej nu men de går tyvärr inte.  Ätit rätt dåligt. Töligt helt enkelt. Mest bullar,ca 4 st.