2-3 dec

14145497_1287156624628063_1435634494_n05.57 Fikar ,strax stall…. visste inte vart jag skulle när jag vakna.Gick på toa o fortsatte o fundera. Javisst ja Askersund. Måste åka 9 och innan ta stallet. Gäller o hållas i trim-på ett vis iallafall.

Hemma i hyfsad tid.

Igår va de själs-rekreation m morsan på IKEA. Köpte några bra grejer som bak-galler och en ny kökslampa. Käka en räkmacka o va inte stressad.

I helgen spekulanter båda dagarna. Fina hästar och hoppas nån faller i smaken.Kommer inte riktigt igång själv m ridningen tyvärr. Det är lite arm som spökar men mest mentalt.

Tror de kan va lite som i våras men ändå inte riktigt. Är de jäkla påställt både här o där så är ridningen väldigt mkt jobb de oxå just nu. Har ingen ”egen/eget” projekt som jag känner för. SVårt att hitta motivation mer än ett måste.

Har haft en hel del diskussioner m vänner om detta projekt och som de är nu-helt ohållbart.

Alternativ kan vara att nån annan hästverksamhet hyr halva stallet och bedriver nåt….Länge letat efter kompanjon men de är svårt uppenbarligen. Våga vinn är inte livets melodi tydligen.

Det är många som söker häst och såna hästar som jag haft i år så skulle de kunna gå som på räls. Bra mentalitet,fräscha och röntgade. Rör sig fint.

Men jag har svårt att sy ihop de så att säga. Är själv ca 4 dagar i veckan med all mockning,ut/insläpp,fodring och skall dessutom rida. Njae OCH ha träningar. Får hjälp av några av hyresgästerna och det är uppskattat givetsvis.

Nåja nu är de som de är och löser sig väl inte i en handvändning.

Planerar oxå in en resa o hämta Prinsessan Samantha.   Var lite ofräsch….. får kolla upp henne. Kan vara vad som helst .

På gården står dock tyvärr en nybesiktigad (relativt) Volvo MEN kopplingen rätt dålig-släp m ”litesådär” golv. Lastbil som funkar men stora 2 :or på rost under.    Så de är inte bara o packa ihop sej för Danmarksresa om inte Tomten och en Fe kommer o svingar både trollspö och skägg över Björkliden.

Skitgräs förresten,Tore värsta magproblemet igårkväll. Skulle fodra o han låg som en död i boxen. Ett jädra sjå innan han repade sej. Sönderslaget huve av att rulla fast i box bl.a Tur man har manege ………Gav sej vid midnatt.

Hade sett han gick ute i kanter o åt gammalt gräs……… trodde väl inte . Har aldrig haft kolik men nu kan den hästen lägga detta på sin meritlista .