20 nov

bortskamd

05.57 Fikar . Ska strax ut i stall och iväg 9.00 Behöver bli klar m mockning o utsläpp. Sedan är de lunchfodring efter dömning..

Bilden ovan kan symbolisera mej själv på nåt invecklat vis men man har tyvärr(eller tur är) sin egna lilla sfär av liv runt sej.

Jag känner mej så jädra bitter. Varför ? Jo därför jag SKA alltid nånstans. Det blandas med saker jag tycker är roliga att göra och saker jag måste göra. Jag behöver vacuum. Tror de kallas återhämtningstid.

Svårt uppenbarligen. En stor bov kan vara avsaknaden av ”eget” Hästar att tävla ,träna. Handledsbrottet som ”förstörde” hösten och fortfarande spökar.

Hästar……jag vill kunna träna. Behövs för att mitt eget träningshållande ska bli stimulerat oxå. Jag vill tävla. Som sagts förut jag gillar verkligen att ha lektioner,döma osv….det rent fysiska som att mocka stallet själv osv är inte betungande egentligen. Det är min hjärna.

En stor sol i allt är Birk som det hade gått så bra för i skolan. Alla rätt på stort läsförståelse prov och högt över medel i ordförståelse. Det där m provet var extra kul då han var klar på halva tiden,etta liksom,som jag alltid va i skolan. Vare sej jag hade alla rätt eller inte. Det är säkert ett lite varningstecken kanske ?Eller inte.

Nåja

Struktur? Ja men den är tyvärr styrd av efterfrågan. Jag behöver ha mina lektioner . Kan inte styra över tiden tyvärr.Man är alltid tillgänglig. Eller jag försöker va de ,detta är oxå på gott o ont förstås.

Eget företag,ja så kan de va.

Ni som rider för mej nu och läser detta,det handlar inte om Er för ni är värdefulla för mej . Det handlar om mej.

För mej ,eller in denna bransch så har saker en förmåga att hänga ihop på ett negativt sätt. Jag är beroende av att andra gör saker på sin tid för på min kant står jag till svars liksom.

Hovar,veterinärer,andra personer…..en leverans av häst som sitter ihop med transport kanske blir ett orosmoment för jag väntar på någon som inte fyllt i ett papper,skott eller nåt annat. Är i mitten liksom. Folk svarar inte efter ordning i telefon. Allt blir försenat och man blir irriterad på mej.

Puh…..får titta lite mer på bilden jag satte in på sidan.

Som ett extra tillägg så kan jag oxå ,efter många år,bli upprörd över många praktikanters inställning till sin praktik.

”Du betalar ju ändå inte mej så jag gör och kommer lite som jag tycker” Jo jag betalar indirekt,alla som jobbar o betalar skatt gör de.

Jag har funderat över vilka människor de klickar med,klickar arbetsmässigt. Jag har ju varit i många jobb så att säga. Min arbetsmoral anser jag riktigt hög.

Inger som jobbat här nu i 8 ? år har de (peppar-peppar) aldrig varit nån schism med. På nåt sätt. Vi har pratat om de ibland och funderat på varför.

Arbetsmoral. Hög arbetsmoral är A-O. Inte bra på samma grejer,inte lika privat men respekt för varandra.

Nu måste jag mocka.