1 nov

06.39 Ställde in Markne träningen….jag ställde in,känns inte bra alls men har ju inte ridit som jag borde för att kunna åka. Orka inte heller på sätt o vis. Hamna i en svacka.

Idag hemma mestadels.

La ut annonser igår. La ut Tore för 70.000. med texten” till lättare ridning o tävling då han inte håller för mina ambitioner”   Folk hör av sej o ska ha: Internationella voltigehästar” Satsa uppåt i klasser,har han haft några problem?Suck

14.41 Bättre psykiskt då jag ridit två hästar o gått på en timmes promenad (dansat)

Red Diveur och trassla mej igenom ,red oxå fina Trinity för första gången. Så gullig.Valpig men fin.

In o bytte om för långpromenad m Skrutt och spellistan. Tog en timme. Skönt. Svinhungrig då jag åt 7 i morse. Ställer iordning en tallrik med gårdagens,fisk,ärter och potatis. Mikron. Under tiden är de ju lika bra o passa på o göra iordning Falukorven m ost,lök etc…. o sätta den i ugnen. När jag ändå äter o väntar på falukorven kan jag lika gärna sätta en deg. Baka ett bröd.  Puh…maten kvar i micron. Det verkar handla om att kontrollera en av sina djupaste drifter-hunger och till viss del trötthet.

Modellen: Sätt dej inte för då kanske du somnar. Städa,baka,möblera  eller nåt annat.Vilken idioti det känns som ibland. Vill ha mer tid,göra mer,hinner 10 % av de jag vill varje dag. är jag stressig? Inte.

Ikväll sista Vikings. Är orolig för Ragnar då han prompt ska till detta Paris. tagga ner Ragge.  Jobbigt. plus han är helt nerknarkad mitt i allt krig.

hand1 hand

Vad tror nån som vet?   Det konstiga är att den är svullen på motsatt sida om frakturstället.