28 okt

trinityokt

Agneta rider Trinity. 4 år lite riden e Tailormade Temptation.  Så snäll och foglig liksom.

05.56 Fikar. Sovit sådär,fick lägga mej i soffan. Tror jag ska prova ett bad när jag kommer hem efter träningar denna årstid och även den framför mej.

Även om man inte frusit egentligen som blir de kallt ända in i de innersta och kylan kommer inifrån. Vill med detta inte säga att jag är en kall människa. Att ligga o invänta nästa klimakteriesvallning för att bli varm är inte så kul.

Idag ska de ridas,fixas och bakas. Planera för helgen.

Köpte ju en Pumpa till Birks som vi ska försöka fixa och laga nåt av.När jag bodde i USA åt man rätt ofta PumpkinPie. Vi får se.

Inne eftermiddag iallafall. Filma de nya .birk-fest

19.14 Birk är på party. Ville bara va cool sa han . Bakat två sockerkakor och matbröd.Lars jobbar över,åt en ostkaka.

I morron är de dömning fm/dag i Filipstad och sedan Ågewall träning. Ska vara med men redan skickat en hel del ursäkter. Jag är inte 100 när jag rider alltså. Kan inte göra som jag vill /skulle behöva med arn-hand. Helt ont o överansträngd i hela lemmen. Äter Voltaren.

Vill behålla 4 åring oxå. SÅ go häst med en fantastisk galopp!!!. Ikväll Idol.saksdal

Saksdals Diveur e Blue Horse Dicardo-Blue Horse Worls Cup.Ridit 4 ggr ,allt jag ridit på 2 månader nu……..