25 okt

06.15 Svårt att somna igår. Blev en soffan och tror jag släckte TV 00.30. Jag går liksom i baklås.En mkt otrevlig känsla är att när ma vaknar har man ingen koll….ska jag döma? rida? tävla? träna? åka eller kommer de nån?vem är här i dag?   Usch. Det är som de är seg kola som inte kommer igång i huvet. Reder ut sej  men olustigt.

Nåja. Idag ska jag en snabbis till Equality,mor o ta en snabbfika. Hon bor ju precis bredvid. Har en lektion hemma sedan rida. Birk ska ha med kompis hem från skolan men de finns en pannkaka till grabbar. Ska fila på ett kur.program.

Inger varit en pärla o röjt undan buskar så min R-buskar ska planteras i morron. Blev stor skillnad. Jättekul. Ska köpa två till och fler lökar.

20.45 Idag har jag ridit Diveur igen…lite att jobba på.Behöver bli så mkt starkare(som alla)

Bakat bröd idag,gjorde dubbel sats men kom på efter en stund att jag inte hade två påsar Dinkelmjöl utan fick skarva med annat.Blir nog bra.

Gick ifrån TV. Ett naturprogram på Kunskapskanalen sattes på. Jättebra egentligen men JAG har blivit för blödig.

Orkar inte se övergivna fågelungar,sälungar som drunknar framför kameran för sälmamman fött dem för nära vatten etc… orkar inte.

Snart Vikings….inte direkt nån happy endings där heller.