15-16 okt

judge 05.30 För o varit halvt handikappad har jag haft väldigt mkt o göra. Beror kanske mer på att jag försökt hjälpa alla som ridit mina hästar och är segare än vanlig.

Iallafall så fikar jag nu. Behöver röra mej men får fortsätta mitt nyttiga liv i morron.Satt mest hela dagen igår. Lektioner i Sunne,hemma 19.30 ,lite för sent i min smak men vad gör man inte.

fredagsmysFredags var de fredagsmys m Tacos. Sedan Idol givetvis. Rätt man for hem. Birk & Lars tyckte de sög som vanligt och hamnade i denna position.

Jag red Tore i lördags. Gick bättre än den nya. Beror nog på att jag känner honom kan jag tro. Handen trött efteråt men kändes bra dagen efter. Rehab har gått fint. Ringde till OOrtopeden o fråga varför de kändes som de krasa inne i den ,på ”fel” sida från skadan. Var säkert senor sa hon. Jobba vidare o blir de värre -ring. Bra kontakt där inne.!!

Ska försöka rida lite varje dag denna veckan.Har en dröm om att tävla senare i år om det finns nåt. Inte ridit sedan MsvA på Avatar i Midsommar. Kunna kvala den nya.

Idag är jag först domare och sedan Överdomare på Sörmon. Carro ska tävla Stevie och Divör. Vanja ska rida sin hopphäst. Spännande. Lång dag i dressyrens värld. Mkt fika blir de.

Ska ut i stall o släppa ut/mocka. Jag behöver åka 7.50.

Ny bok i bilen ,Lapidus slut-Nesbö slut-Lee Child slut. Gillar dessa. Låna en på bibiotek-orka en CD,kanske ska ge den en chans? Bytte till en jag köpt-orkar men de känns töntig nu när man vant sej med ovanstående ”språk” i böckerna.

I morron service på fina bilen(8.00) i Årjäng och Nordmarkens Motor. Diskutera ett kur program. Kur är så jädra roligt. På stenåldern gjorde jag en del kurer. Bl.a till ponnysar som kom två med dem i LagSM..Simbergs o co var med,Bolands….vem mer? Även till Johan & Nina.

Mkt denna vecka oxå. Nytt träningsställe tis,ögonfransar,föreläsning Torkild Sköld,Sunne o Leksand.