2-3 okt

07.45 Birk skjutsad till skolan. Igår full dag. Åkte halv sju till Vara och började 10. Åkte därifrån 18 -hemma 21.20.

Trevliga träningar.

Idag födelsedag…inte speciellt stort direkt,har ju lite åldersnojor att brottas med.Vill ändå att Birk ska se att de blir en ”grej” av de,tycker de hör till ett socialt beteende att denna dag uppmärksammas lite.Precis som andra helgdagar. Klart hela livet kan passera som ett rakt streck men de är lite kul att ha nåt extra nån gång,jul,påsk eller en födelsedag.

Nej man behöver ingen förevändning för att va trevlig,mysa eller käka en tårta men det är roligare på nåt vis-. Firar man sin grå vardag kan de oxå vara en kul grej att fira på nåt vis,bara för att liksom.

gladiolus 002

Idag vet jag inte riktigt vad de blir,de flesta hästar ska rakas,vintertäcken dras fram. Filipstad ikväll.

Tycker de kan va jobbigt o åka till Karlstad hela tiden-tråkigt. Nu är de inte jättedyrt längre när jag har min Suzuki men drygt. Ska till stan onsdag-i morron m Birk som har studiedag…lite fikamys. idag skulle jag behöva men har inte bestämt ännu just pga tråkigt.   Kanske köpa en tårta o ta m Birk till morsan ofylla år.??