10 sep

08.51 Känns som en hel dag gått redan….konstigt. Helt baklänges liksom. Sovit gott…vakna 5.30 men somna om till 06.20 typ….släppt ut hästar,frukost,småstädat,gjort en ugnspannkaka.Planerat vissa delar av mitt liv.

Försöker iordningställa nedre rummet för tränarsovning. Martin Ågewall nästa helg.Skit som fasen att jag inte kan va me men kul att lyssna. Många tränare i cirkulation i Värmland. Bitter till viss del då baserat på otroligt många år så är det i princip obefintligt va jag har varit tillfrågad om att va med.Beror på mej eller andra ?de skiter jag i. Man får nog sköta om sin egen träning och allt gräs som alltid är grönare där borta.

Mina hästar ska vara med iallafall!!!

Behöver sällskap till Danmark. Köra med eller utan häst ? Bjuder på övernattning. Verkar va svårt.Det Ska passa in oxå…..

Birk sover hos kompis i Deje,e min lunchlektion hämtar jag honom. Längtar efter världens bäste B.villis

15.00 en rätt tråkig dag. Ja man gör den till de man vill men inte alltid inte. Trött på gips. Har mer eller mindre köpt häst i Danmark men nu va de inte bara o sticka o hämta heller. Volvon? ja dde kanske går men känns sådär. Den är ju i princip antik. Golvet i släp sådär……kan man hyra. Tiden? Jobbar,stall här hemma. Köra själv? inte kul om de händer nåt o har gips..bl.a bl.a bl.a tro jag skalägga mej i soffan o blunda. Hoppas på de bästa.