1 sep

Ved06.04 Inte gympat med tanke på dagens övningar. Vedkapning. Stora stockar.

Igår börja jag ,man får ta i för kung o fosterland men de är faktiskt kul konstigt nog. Underbart kroppsarbete och god lukt!!!

Gjorde en kalops till Birk på entrecote ,han vill de ska vara mört,då får de bli mört…gräddsås förståss. En ugnspannkaka i reserv.

Hade mina Filipstad och sedan en tur till Anders och fick se hans nyförvärv. Fint sto som kommer o passa honom!!

Som sagt inget ridande idag tror ja,fokus på ved. Ev en tur till stan för att köpa skor till Birk.

Rids av en mara på natten o då pratar jag inte om Lars. För han ligger bredvid o snarkar. Svårt att somna,vaknar,sjöblöt,sover vaknar o håller på. Lugnar sig oftast frampå 04……då blir de rätt temperatur i kroppeno hjärnan men då kommer min inre väckarklocka o börjar säga jag ska gå upp.

Piuh

18.52 Idag har de mest kapats ved. Stockar på runt 100 kilo minst kapatsupp. Fick klyvas flera ggr. Fint gym pass och lite söndertrasade armar.

Lars lägger iordning såna här högar åt mej ..

Köpt tre par skor till Birk på loppis. 100 kronor styck. Växer fötter flera centimeterom året får de bli så. Nu va de 39 i stl denna gång.skor111

Köpte halvgamla Budapestbakelser på Ica Skoghall för att bjuda Gustav på. Tur han redan fikat men värra att han tänkte spara till i morron då de kommer va oätliga. Fy Ica.

Vi hälsade alltså på Gustav som kommit hem från sjukhuset. Mår efter omständigheter rätt OK

Lars på långjobb,kommer sent ikväll. Jag o Birk ska snart käka.. Hemmamys.

I morron rida några innan 9.45 så jag behöver till stan igen. Sedan ved efter de. Storfors på em/kväll för lite trevliga träningar.

Vikings har börjat igen…hoppas alla följer.