10 aug

06.20 Kört lite plankan…får bli detta ett tag.

En blogg är en blogg. Helt fritt att läsa eller inte läsa.Vad är privat ?Att vara privat. För mej är de egentligen mottagaren som värderar ”privatheten”

Har uppfattningen att rätt många kan tycka att jag är privat,alltså öppen m privat.  Men min gräns för privat kanske är så mkt mer?Hur snäv är man i att blotta sej? Blottningen i sig är ju ett fenomen ,trygg i sitt eget,vem blottar man sej för? Vad har mottagaren för värderingar?

Om jag säger till en person – Jag la av en riktig brakare förut kan ju detta uppfattas helt olika.

Ex vis att blotta sina tankar och värderingar gör en ju rätt sårbar. Jag har vid flera tillfällen i mitt liv tagit människor till mej,släppt dem inpå mej ,nära för att sedan (känns som) blivit huggen i ryggen. Nog många hugg gör en ju hårdhudad.

Är de bra att va hårdhudad?? Asch jag vet inte. Behöver vi andra människor? I ens sociala krets menar jag. Hur vill man att ens sociala nätverk ska se ut? Varför ser de ut som de gör?

Jag personligen är bekant med väldigt många människor,snälla trevliga osv. Några väldigt få är vänner. Vad är då en vän? Säkert olika för olika människor men för mej en som tar mej för den jag är. Bra som dåligt. Jag har dåliga sidor och bra sidor.

Jag säger sällan Nej när nån vill ha hjälp.Med vad som helst.

Vad vill jag ha sagt med detta?? Inte mkt egentligen ,kändes bara gött o häva ur sej.

Jag är ledsen för jag aldrig får till de med nån häst till mej själv. Samantha härjar nere i Danmark och ska säljas. Tore så fin men en knölig attityd.

Har ju mina åldersnojor,vill inte va 80 o rida GrandPrix ….då vill jag sitta o teckna i en park i Warzawa.

Jag vill rida nu,snart…….

Skall nu döma i två dagar Equality. Hade varit kul m alla dagar men Vallentuna bokade mej redan förra året. Lör/Sönd.

Orkar tyvärr inte gå på banketten domarna blev bjudna på på Eq då den är 20.00 fredag. Jag åker ju efter stalltjänst till Stockholm. Typiskt.

Det är oxå en grej som kan kännas sur att så fort jag inte är o dömer står jag i stallet….lör-sönd morron o mockar 10-15 boxar…. varenda helg. Eget val ? JA men de kan oxå va jobbiga.

Många val man gjort ,bestående eller förgängliga kan va jättejobbiga.

Nästa vecka ska jag till Falun o döma .toris

17.20 Skrev ett långt sedan koppla skiten ur.

Kollat Mads,alltid tyckt han varit chef.Fortfarande chef.

Jag tror att jag har ridit Tore för dåligt. Inte att jag är dålig att rida men rider dåligt. Slarvat,tappat fokus. Idag fasen gick de bra!!! Jättekul.

Sålda hästarna uteritter som va kanon. Skönt.

Birk hitta på en rätt som liknade Canneloni…rätt gott. Sedan bakade vi Muffins.  Nu stalltjänst. Sedan blir de packa och se över kläder i helgen.