15 juli

Mus islask 006

Så här kunde de se ut när man kom ner på morron…..slasken i gamla köket. hahahahaha

20.50 Dagarna RINNER iväg och ifrån. Omtumlad av terrordådet i Frankrike. Så ofattbart. Så oförutsägbart och iskallt.

Idag har Trischia lämnats för extrakontroll på NorraViken. Dräktig JA men med två. Ska förhoppningsvis hämtas på måndag.

Ridit. Lektioner . Härliga.SKruttis

Får va mä…nöjd

Varmt.Broms.

Får för mej projekt hela tiden. Är ju rätt schleten men ändå kan jag komma på att vid 16.30 göra Kardemummamuffins och pizza. Jag o Birk satte en pizzadeg,fixade fyllning.. Kavlade o grejade. Blev gott.

I morron Leksand i två dagar. Hade planerat att ta stallet innan avresa,hjälp m fodring o insläpp och Lars får ta kväll. MEN så SMS hjälpen och förhinder kommit upp…..nya funderingar. Detta med att sällan kunna släppa helt. Allt ska klaffa. Mitt eget ,mitt eget fel.? Javisst men det gör de inte mindre krångligt för de.

Birk frågar: Vad skulle du vilja ha för svans om du fick välja?

Hittade en död padda i morse. Den låg på elbandet som nån glömt dra ur kontakten på. Den dog en EL-AVRÄTTNING usch va dramatsikt och synd. Gillar paddor & grodor.

 

Vaknar ett hundra ggr per natt med stel nacke. Har recept på tabletter som ”ska hålla en sovande längre” Får ta dessa i perioder. Inte jämt men dags,när jag vaknar m huvudvärk varje dagtyp. Gick inge vidare när jag skulle hämtaapotek