19 maj

06.15 Gymmat. Lite alltså.

Idag är de en bra dag. Först rida och sedan hämtas Birk i skolan,. Klippning,bilbesiktning mm på schemat. Två lektioner i kvällningen.

Detta med ens mående och hur saker ter sig är intressant. Har fått ,i stora drag, en hum om hur olika yttringar ser ut. Min KBT utbildning har varit bra att ha,för min egen del. Konstigt kanske .

Efter Filipstad igårkväll..en kopp te & macka. Somna i soffan. La mej ,kunde inte sova,hjärtklappning.

Nej jag har ingen hjärtsjukdom eller speciell övervikt etc… Tror inte hjärtslagen är mkt snabbare utan mer distinkta inne i huvet.

Allt enl första föreläsningen på KBT ang sömn så ska man bryta sitt försök att sova efter 10-15 min. Gör en förändring.

La mej i soffan ,satte på TV för att skingra tankar-somna direkt. Vakna 01.30…..börja då tänka på att jag har sista veckorna gått ut o vakat på Samantha vid denna tid . = jobbigt att tänka på. TV på igen för att inte tänka. Problemet ligger i ens tankar. När de blir tyst och man blir ”själv” med tankar så går hjärnan på högvarv. Usch det är de jobbiga.

Nu stall och skjutsa Birk.  Ja Birk ”skäms” bort med skjuts till skolan. Kan förstå honom att 1 timme på morron i en skolbuss är inte så kul. Kan jag skjutsa så gör jag! 010

19.45 Inne o käkar lax. Birk & EMma i stan o kollar Carro som springer ett lopp. Birk o jag varit i stan hela dagen.,klippning,bilbesiktning. Handlat massor.

Birk ville fika…OK sa jag(blev sugen på en god latte eller nåt,)

Vart ska vi gå sa jag. Willys säger Birk.

Willys????? Fika?? Ja säger Birk,de är jättemysigt där. ÖÖÖHhhhhh är de säger ja.

 

Willys blev de!!!! hahahahahahah