17 maj

14.20 Lunch. Fisk o potatis.

Mycket funderingar. Vad är en motgång? Finns det variation på motgång? Kan tycka att en värre motgång gäller de saker som man sett fram emot ,längtat,investerat både känslor,drömmar o pengar i.

Att kanske ramla när man cyklar o skrapa upp benet är ingen sån typ av motgång.

På senaste tiden har de varit mkt motgångar,av de för mej jobbigare slaget.På alla möjliga plan egentligen. Hur går man vidare hela tiden? Ja nånstans kanske den sk orken tar slut?Jag vet inte. Att man trots allt behöver hitta små små ådror av positivism och glädje/njutning.

Som att jag ska bo m Birk på hotell i Stockholm i helgen…..lyssnar på en underbar ljudbok av Nesbö varje gång jag kör bil. Nesbös språk!!

När jag funderade idag på mina sista år med mina tävlingshästar har det kantats av ”säg den lycka som varar”

Toscamoon ,ja de va väl som de va men precis när man kändes etablerad i Intermediare så blev de en senskada.

El Dano (Svarten) gick Falsterbo som 6 åring…Startade Prix st Georg som 7 åring ,hade så lätt för sig.

Aneyrism(blödning på kroppspulsåder) dog knall o fall.

Samantha hann jag visserligen ha lite framgång med men allt krångel satte stopp när hon hade gått fina Georg o startklar Int I som 8 åring.

San Torillo köptes hösten för två år sedan,otroligt lovande,mest av alla, senskada våren och sedan massa småskit resten av 2015.

Kvalad till MsvB.

Tur att jag fått låna Avatar som på nåt sätt med sitt härliga sätt låtit mej fått tävla och hålla mej flytande så at säga.

Samantha fick förra året ett fint stoföl LYNX…..såg fram emot årets föl men nu blev de som de blev. Samantha ska inte betäckas mer och kommer troligtvis inte gå att rida på heller med en sån fläkskada.

Jag red Tore idag,han är SÅ underbar. Emma gjort ett fin jobb med honom,får hålla tummar att de funkar nu.

Jag har nu tänkt att jag inte ska beklaga mej mer,jag har ,både positivt & negativt  lätt för att prata om allt. Känner mej nu otroligt tråkig,gnällig etc… så jag vill nog inte prata nåt mer alls om nåt .

Så kan de va………..

MIDSOMMARTÄVLINGEN!!

 

Funktionärer????

Vi behöver sponsortäcken……900:- st. Vilka kan fixa?