11 maj

06.30 Riktigt ont i detta jä..a hövve. Inte konstigt alls men det gör de inte mindre tråkigt.

ut i stall 01 och 3.30. Var säker de skulle bli föl men icke.

Jag skulle vilja kunna stänga av min hjärna ibland. Nu är det säkert en del som tycker den är avstängd då och då och jag kan till viss del hålla med men jag tänker mest på att jag tänker på högvarv. Inte att jag är nån professor Einstein utan tankar.

Jag vaknar aldrig o tänker ”va trött jag är,somna om osv” När än jag vaknar så börjar de mala i huvudet.Om allt och inget. Kan va att jag ska vattna blommor eller välja hingst,kläder till Birks examen eller mat till helgen. Det slutar aldrig.

Kbt terapi-visst. Men är innerst inne rätt medveten om olika komponenter som bidrager till situationen,

Usch

Hästfronten. Några försäljningar hemma. Fina. En försäljning utlånad till Filipstads Ridklubb. Supersnäll

Ska tävla Avatar i helgen,div 1 ,ridit han några gånger igen och han känns fin. Annelie ridit han sista året och gjort ett bra jobb.

Meningen var jag skulle tävla nya sto men det blir för mkt tidsmässigt så Carro kör på med henne.

Dömer oxå. I morron Sunne träningar.