19 april

06.30 Gymmat. Ja vad gör jag? Stel som ett kylskåp när jag vaknar,ryggslutet där de är förkalkningar känns som en muskulär hårdknut som bränner. Jag sätter på kaffe,städar undan i kök. Cyklar ca 20 min o kollar på Judge Judy. Löve her.

Strechar,kör varierat,mage,armhävningar,plankan ,biceps etc.Beroende på lust helt enkelt.

Sedan stall.

Idag är de hemmavid och tre träningar i em.

Tore..har släppt han o Bolle på den lilla lösdriften. Tror de är skönt för stora hästar att (eller alla) röra på sig obehindrat. Pascal är släppt i den stora. Han är definitivt mer tillfreds med att få ”va som han vill”

Emma ska få starta Tore i helgen. Ser ut som en miljon. Viklen jädra häst de ä!!

Har kapitulerat till att nyttja en Equiterapeut. Faktum är att de va inge stort MEN när hon satte en av nålarna på vänster sida uppe vid ryggslut nånstans så börja han bocka på gången…Lugnade sig men en reaktion. Kan hoppas att detta kan hjälpa eftersom inget annat gjort de.

Har kännts bra efteråt

19.30 I morron hoppas jag på härligt solsken. Idag va de rätt grått tycker jag.

Har beställt två CD böce´ker av Nesbo,har bevakning på bok nummer ett i serien. Fladdermus