7 april

06.10 Sovit bra. Kanske för jag fick i mej en halv flaska vin igår. hahahahah skräll.

Det var ju Mästerkocksfinal. Hade de på inspelning.

Efter tre goa lektioner i Filipstad så åkte jag hem,hade flaggat för Finalmys. Väl hemma så hade min lilla familj,Birk,Emma & Lars dukat m kex,frukt ,ost o vin. Hur än vi festade o stojade så lyckades inte Daniel(Emmas love) o vinna. Men god tvåa . Jättemysigt.

La oss 22 lite bösigare än vanligt. Vaknade 5 o va rätt pigg.

Apropå mina läsböcker. Jo Nesbö-Polis. Faaaaaaaaasen va bra. Nackdelen är att man blir sittandes i bilen o vill inte gå ur.

Har tyvärr fattat att jag gjorde nybörjarmisstaget att börja i fel ände. Just Polis är den sista i böckerna om Harry Hole. Blir inge bra att börja från början nu när jag vet att några poliser är mördade. Eller de kanske går. Ska iallafall fortsätta med den författaren. Började ju med att vi såg en film HUVUDJÄGARNA som nog är den bästa film jag sett. AV just den författaren.

Markne te vecka. Ska nu sparka mej i röven o åka iväg.

Idag ska jag slå rekord i att rida många(tror ja)Birk 2009-07-23

14.25 Njae inte rekord men red några. Fina sto,fixade några byten faktiskt. Red ”Snällis” den mindre. Kommer o bli en superhäst modell mindre. Longerade.

Mkt in och ut överallt när allt är lerigt o dränkt,rått o kallt. Usch ja.

Har en del o ta igen inne där jag ska vara i kväll o em.

En häst ska lämnas ut på projekt. Spännande. Hästar kommer . Utestall snart klart hoppas jag.

Jag har hört att det går rykten om abortvirus ,att vi har de här.

Det vet jag faktiskt inte,vem vet de med all säkerhet?

Jag hade två dräktiga ston. Ett sto ”fölade eller försökte föla” förra söndagen.De va två månader för tidigt alltså var fölet dött.   Nej jag har inte lämnat in på obduktion. Allt runtomkring sett bra ut,före o efter. Det andra sto har nu 4 veckor kvar och förhoppningsvis går hon tiden ut. Att ett sto kan kasta utan abortvirus har nog hänt förr. Jag har själv fått en hel del missfall.Nu har vi väl inte virus men ibland är de fel bara.

Nu Bibliotek och affär. I morron ska jag baka tårta.