23 mars

06.45 ”Man kan hoppas att de inte händer i den här lelle höla vi bor i” säger Birk när nyheterna berättar om Brussel.

Ja vart ska detta sluta?  Orkar/törs/vill inte ens spekulera. Ska man skita i all planering? All framförhållning? Klart att alla vi kan drabbas av sjukdomar,olyckor etc men att bli utsatta för random sprängningar ? Det är för stort,för obegripligt. Varför??? Vad är syftet??

Stevie

14.30 Ridit två idag. Thrischia och Stevie. Val på bild. Så fina hästar.

Börjat storstädningen i huset. Storstädning? Ja allt är relativt. Gillar o städa,kan man kanske inte tro. Detta hus är så årstidskänsligt. Nu orkar man gå ut i ena hallen,som under vintern oftast blir ett inferno av grejer,filtar kan plockas bort osv. I år hade vi ju ullfiltar för en del fönster,la ihoprullade filtar i fönstren.

Nu ska jag strax åka till Filipstad. Kör förbi sopstationen innan= drettöligt.