3 mars

Stevie08.30 Tagit mej upp. Vet inte hur de ska gå. Migränvarning. Vaknade 4 och gick o la mej i soffan. Ville inte ta sprutor och nässpray hade jag ingen. Blev Voltaren och Panodil..

Hjälper ju inget men somna iallafall. Vakna när Lars gick men somna om. Nu är jag uppe,pendlar mellan att lägga mej ta en spruta eller ”försöka” va uppe.

Så väntat o så töligt.

Pratade m ägarna till CC topp igår. De undrade om jag kommer ner men de tror jag inte,kanske om han går till FInal.

Snart är det dags. Bruksprovet 2016 och i år har jag med min alldeles egna CC Topp! En dröm som går i uppfyllelse som inte vore möjlig om jag inte haft min underbara mamma som stöttar mig i allt! CC Topp efter Camaro M 979 (Elit), undan Candida (Elit, 29p). Uppfödare Christina Strand, ägare Pia Hellsten och jag själv.
Modern Candida är ett Elitsto, hon har avelsindex 137 i hoppning och har lämnat 8 avkommor. Det är två
diplomston, ett sto är preststionsklassto **, tre av stona har mer än 142 i avelsindex. Två har placering i Msv hoppning och två tävlar Svår
hoppning, bl a Cream Sheridan som tävlar internationellt. Mormodern Cyrran är ett Elitsto. Hon fick diplom som
3-åring och har placeringar i Msv hoppning. Hon har en avkomma som har placeringar i Svår hoppning och två
med meriter i Msv hoppning. Även mormorsmor Cornette är Elitsto. Håll en tumme, en hov eller ett öga på vackra CC Topp!

Flera har undrat vad jag menat med mina inlägg, mitt mål etc. Ja mitt mål med allt? Jag kan hamna i ala möjliga funderingar. Ska jag överhuvudtaget bo här kan vara en.

Jag kan tycka att det är bra att för sig själv ta fram olika scenarion när man blir lite villrådig. Det ÄR jobbigt och givetvis inspirerande att bo och ha de så här.

Lite kostar de så smakar de.

Man kan hyra in två? hästar nånstans ,skaffa ett 50% jobb och träna resten? Bo i lägenhet eller nåt annat. Man kan liksom suga på en sån karamell en stund.

Att va 53 år o byta är inte helt lätt heller eller är de det?

Nej (vi) ska ge det nåt år till och försöka få en bra grund att stå på,har ju velat hitta en samarbetspartner både här och utomlands och nu kanske det kan bli så.

Många bra hästar har passerat här men skulle vilja förmedla hästar på en högre nivå.

Där kommer ju ens egna kropp in oxå,visst tar de mer att rida yngre

och ”besvärligare” hästar.

Jag har en önskan att själv ha två tävlingshästar. Hästen på bilden har jag köpt,5 år gammal val.

Tore ska jag sälja som fritidshäst troligtvis.Samanthas föl…ja visst fin men när den är i nån typ av klass är jag 60+.  Ja Agneta Larsson och Ulla H rider men jag har rätt duktigt ont i min rygg(artros och annat)så jag vet inte hur de spritter i MINA ben då.

Min önskan är ju en häst som redan gått en bit. Dessa kostar ju en del ,de vet jag och det roliga är ju att just lära grejer tycker jag inte är jättesvårt utan i min ålder handlar de nu mera om tiden. Lite läskigt på ett sätt.

Ja jag har lite ångest för detta,Lars kan prata om att vi behöver ett enplans hus för vi kommer inte klara vår krokiga trapp

17.48 Skitdag. Jag har dock haft hjälp idag men mått rätt pissigt. Drog iväg o handla en snabbis. Red en snabbis men funka ej. Klagaklagaklaga.Fortfarande ont i hövve,det ger mej ångest att ha långhuvudvärk.

I morron är de säkert en bättre dag.