29 feb

06.40 Puh I morron Mars….känns gött. Känns inte som de blir -15 nåt mer men ibland ÄR ju känslan fel.

Lite sliten men nöjd efter helgen. Många lektioner blev de och mkt resande. MEN så gött med deckare som ljudbok. Var lite svårt att koncentrera sej ibörjan. Tankar kan ju inte vandra iväg hur som helst.

Blev igår uppringd några gånger igår när jag hade lektion,svarade inte. I bilen på hemresan ringer samma nummer igen. En skåning i luren, hade hört jag letade häst. Jag berättade lite om mina villkor(han presenterade sej inte)….han hade fött upp hästar som gått internationell GP osv…..jag sa jag inte hade stor plånbok osv…..

Jag kollade numret när jag kom hem. Jo jag tackar-konstigt att ”en sån” ringer mej…faktiskt. Klart,han kanske hade fått för sej jag hade pengar.

Birk hos mormor,de va på bio igår. Jag hämtar honom i morron ,jag oBirk har frissantid på em. Skönt.

Igår blev tänder fixade på hästar i stallet,får en redogörelse idag av bästa EMma.

Skulle behöva stall/ridhjälp i slutet av veckan,nån hugad??

Idag ATG igen.

22.15 Sett Farmen. Var hemma från Filipstad 21.

Red min nya idag,kändes fin. Fick tänder åtgärdade igår. I morgon rida,stall lektion. Em mor och hämta Birk sedan åker jag o han till Karlstad o fixar frisyrer……….