19 feb

06.45 Hahahah skrattar ihjäl mej..höjden av hypokondri. Jag var ju till tandläkaren igår. Men de såg bra ut…. Hade inte tappat nån fyllning.

Däremot fråga han om jag bet hårt på natten……fyllningar längst in vid hörntänder nedtryckta  av tryck. Ja att man vaknar m huvudvärk är kanske inte så konstigt.

Igår red jag Tore……sur och göbbig i början. Lite guppig och studsig bak när han inte går fram. Just detta DÖDAR min rygg. Han är så stor när de blir nåt så varje skutt är som ett knivhugg. Hoppas de går över snart,hans surighet. Han är lite som en göbbe som legat i soffan ett halvår o ätit chips o drucke mellanöl. Han vill inte heller ut o springa …….

Idag hemma o fixa men en packad helg framför . Askersundsträningar och två programträningar söndag.

Inget På spåret idag….förnedringsTV snudd på men stolt när man kan nåt.

letar nån rostlagningsperson men de är inte lätt. Skulle vilja ha lite hjälp med lastbilen.

17.10 Fortfarande huvudvärk. Ridit 3 st. Tore dock ojämn igen. Tror jag ger upp……på riktigt.

En ny fundering: När börjar de? Olika saker,när börjar de? När går mitt badrum från fint/rent till stökigt? När startar stöket.?

När är en relation åt fanders? När börjar de? När va första signalen? Detta är alltid intressant när man har hästar som blir ofräscha. När börja de? Ofta har man märkt små tecken nånstans…..gäller de mesta. När blev jag tjock? Smal? När nåddes gränsen…….

Det mesta här i världen smyger sig på en……..usch.

Nytt roligt? program ist för på Spåret. Sista Shetland  i kväll. Tidig morron för ridning.

04.40 Vaknade jag av att jag hörde någon prata…….dett har jag hört förut. Fick för mej Emma på nedervåningen prata i telefon men de stämde inte. Det intressanta var att Skrutt börja morra. Det slutade efter nån minut. Jag frågade Emma i morse och hon hade givetvis inte talat i telefon. Spöke???