15 feb

07.00 Kallt. Svårt att hitta motivation. Kallt OK men då vill jag de ska va snö.

Intressant överdomarkurs med inspirerande Christel Winberg. Det är verkligen inte ”bara o va överdomare”. Enormt ansvar.

God mat på Lillerud.

13.30 Lunchat. Nu ska Birk hämtas. Jag har ridit några…blev lite o ta rätt på. Tror den första kommentaren idag”motivation” är egentligen lite en effekt av FÖR många ”speciella”hästar, Kom på under fm att jag känner igen känslan sedan Samatha-tiden. När jag hade Samantha och några andra småtokiga hästar. Det var då Avatar blev räddningen. Man kommer av sig i ridningen när största fokuset är att rida fram o sitta kvar. Diskussioner vid ingångar och ev ”gå från stall” situationer.

Avatar dök upp och gjorde de roligt att tävla igen. …

Tore..ja nu tycker man de ska va redo för ridning. Lite istadig(ligger lite i hans natur/stam)    Rekommenderades Metacam och rida men de fortsatte så ont ska de väl inte vara. Då är de nog att bita i de sura äpplet så att säga…Svårt när de varit så mkt småskit m en häst att skilja ont från dumheter.

Tore är ju en underbar häst så de vore kul om de funka.

Nästa tisdag har jag prel bokat en slalomresa m Birk. Han blev så ledsen igår när jag nämnde vår semester…….Jo därför han längta tebax. Då får jag låta honom åka tillbaka o köra igen. Så tisdag får de bli,tänker att de inte är så mkt folk som på en helg(som ändå inte går)