9 juni

05.53 Fikar. Hoppas på uppehåll idag då de är lite hemmagrejer o pyssla med. Mkt trevlig dag igår på Strömsholms domarkurs. Många fina hästar man fick se. Int I och II. På em lite teori inomhus. Hemma vid 19 och fodrade.

Idag blir de rida alla 3 samt ……måla? stängsla??? eller nåt annat ? röja inne. De finns att välja på. Man kan inte beskylla mej för depression iallafall ,,,att inte vilja nåt osv. Vad är motsatsen som kanske är lika illa Hahahahaha.

Nu närmar de sej min relativt oplanerade start i Vansbro dessutom. Tänkte….jag skiter i att åka men drog mej då till minnes vad jag betalat in…..då åker jag. Är ju kul egentligen men behöver verkligen fokusera på allt som händer fram tills dess.

Staket tvättas , vi målade tydligen förra året. kommer ihåg de när jag blev påmind, Gavel på lada ska målas. Sekretariat städas….. rosetter beställda och har hämtats ut. Tältet upp. Maten planeras.

Kanske bara blir vi och domare + några till men de är helt OK. Vädret tror jag ska bli OK.

Gött detta får bli en planeringsdag.(oxå)