21 maj

06.08 Fikar. Fixade ett inköp på Apotea som jag tycker är jädra smidigt. Inbillar mej att avsaknaden av Nypon i min morronmedicin gör mej stelare. Tron kan försätta berg och känner mej verkligen stelare.

Igår red jag, Odi blev skrittad då han va vaccinerad. Gick rätt OK. Dammade nåt så ini helsike så idag blir de nog inomhus.

Fy faan va de kan köra ihop sej. Jag är ju bokad som domare i Kimstad kommande helg. Jag var lite slarvig (kanske) då jag planerade läger tor /fre men hade i bakhuvet att jag brukar döma 2 av tre dagar.

Jag brukar oxå samåka med domarkollega.

När jag faktiskt höll koll på tdb och deras anmälningar skickade jag ett meddelande att om jag ska döma fredag kan jag nog inte börja förrän 15 tidigast.

Jag såg de läste men vet att de har haft jättestora hopptävlingar så förväntade mej inget svar egentligen.

Har varit inne på Equipe o sett efter deras startlistor och i går kom de….. börjar döma 12 fredag.

Tar drygt 3 timmar att åka. Detta mitt i bäddandet av sista övernattningssängen för läger…..

Va faan gör jag. Ja moraliskt sett går läger före. Men kanske oxå lättast att flytta på? Jag provar… damer från Örebro erbjöds nya datum. Hoppas de har förståelse. Jag vet ju oxå att arrangera stor tävling på dubbla banor med olika kategorier av domare är inte bara att lösa. Oavsett vems ”fel” så får vi lösa de.

Allt iordning för läger så bara att komma.

Idag lektioner och rida.