17 april

06.01 Fikar. Lite trött faktiskt. Igår red jag alla 3 och var till affärn. Behöver bränsle till fyrhjuling för de behöver fixas med banor. Handlade mat och lagade 10 matlådor av spagetti o köttfärssås samt kycklingröra.

Jag red igenom o filmade Int IB programmet som ska ridas i morron på tävling. Vill de ska kännas lätt. Tyvärr missar man i princip alltid nåt i dessa svårare program , Allt är inte 100 på nåt vis men man behöver liksom tävla in sej.

Fick räkning på tävlingen i helgen , denna endast från TDB och Equipe..2965:- för man använt deras tjänster.

De blir runt 44:- per start som ska gå till detta/de försvinner 100:- på varje anmälansavgift till detta,då rosett-plakett och avgifter till 2 förbund ska in. Tungt

Alltså tävling i morron,hemma em . Träningar fre. På lördag åker jag strax e lunch till Lidköping o coachar ANki A som ska försöka med sitt andra SM kval. Bor över och är kvar även sönd. Åker därefter till Vara och har träningar. Hemma rätt sent.

Man kan hålla en massa tummar för allt möjligt …eller inte.

Fortsätter med den finaste..Ragnar.. Bra hjälp med bra praktikanter. Han är ju riden ordentligt men vilat i vinter,

Ragnar som föl. Med mamma Samantha Hit