20 feb

05.49 Fikar. Ska försöka att inte skriva om mitt jävla hövve o blodtrycket.. Eftersom världen är intresserad så ligger undertrycket på mellan 90-105 på morron. Det är de värsta. Morron.

Nog om de. Red igår. Odi-Festus och Iogurte. Samma idag + några fler.

Igår blev de en ledsam em. Jag gjorde de jag skulle och gick in på em o bara gjorde små innegrejer och tyckte de sög med isen ,regnet och vinter i stort. Var så trött så jag fundera på att lägga mej 16.30.

I morron Strömsholm. Torsdag/fre får förutom de vanliga bli en hönsdag. Tuppar ska bort o deras hus städas igen. Det ÄR för många tuppar o de är inte bra alls . För ingen egentligen, va hemskt……. att de kan bli så. Hade de varit vilda hade de lägst i rang säkert fördrivits och blivit uppätna. Nu är de synd om dom,,, det är oxå synd om hönor som inte kan äta i fred utan o bli påsatta till höger o vänster. Ordet ungtupp om en människa fattar jag nu.

Det är synd om tupparna när de ska utmana ”chefstuppen” o åker på stryk. De äter en del och matkontot drar iväg. Även om de får lite alltmöjligt.

Nåja i vår ska de få en ny fin större uteplats. Snön har kraschat den de fick .

Fullt på programträningen på Sörmon. Bra o döma igångsej så att säga.

Rekommendationer för att sänka blodtrycket

Det blir inte lätt om jag ska följa denna…..får mkt kritik för jag saltar för lite på maten….Dricker alldeles för lite kanske i snitt 2 glas vin i månaden. …..