7 feb

05.49 Fikar. Världsrekord i dålig sömn .Tror denna gång att de berodde på ovissheten att åka eller inte åka.

Har en grej med att inte gilla ovisshet. Bättre o veta även om de är dåligt.

MEN detta m snön??? Trodde de skulle bli kallare men inte snöa. Får ställa in resan till Strömsholm. Jag vill iallafall se isen om jag ska åka inte ha ett snötäcke över. Säkert OK på E18 men de är en bit innan man nåt den. Hade planerat att köra över Karlstad men grusvägen ? Ingen grusväg utan en isgata

Nya planer. Hästar gick fint på ett lugnt pass igår. Finns saker här hemma att pyssla med. Både i stall och inne.

Årsmöte digitalt i morron.

Man kan bli full i skratt…… jag fick en gråtande emoij och kommentarer att jag ”stryper” Odi. Nån bild från en tävling där han kikar på nån blomma….kortar upp sej…. träns…tygel hänger o lite så.

En oerfaren 5 åring som man typ lotsar runt som träning osv.

Kontra det som nu kommer fram???Att man inte får va nybörjare är skrämmande. Att tvinga fram mekanik ur hästar med olika medel som verkar som tvång …

Har man nu tagit sig rätten att använda hästar så försöker den största delen hästägare/hanterare att göra det rätta. Samma som med hundar..vi har bestämt att de ska gå i koppel osv…..

Som att vi rider m träns kanske???Man behöver hantera djuret. SKa de nu bestämmas att alla ska va fria o vår rätt att domectisera (eller va de nu heter) försvinner så släpps alla hundar lösa oxå?

Innekatt??? behöver va förbjudet…..Katter sitter i burar på tävlingar… Kaniner….i burar…ska hoppa över pinnar….

Vilken debatt. Djurplågeri är en sak . Som i allt plågeri eller misshandel , av allt o alla.