3 feb

05.54 Fikar ..i köket. Nedflyttad . Birk hemma o få bo i de s.k gästrummet. Svårt o få värme i hans rum då de är nåt vajsing m elen. (bl.a)

Så nu ligger han nedbäddad i pojkrummet så att säga . Jättegulligt. Igår lagade han hamburgare åt oss alla. Skrattar som vanligt åt min veg.burgare o säger den ser ”smaskig” ut och inte alls torr. Hahahahha

SKa visst iväg o jobba på gården vid 8.

Själv så blir de stall och en longering. En tur till Karlstad/Skoghall under dagen.

Red Festus igår. Försöker tänka på alla komponenter jag missar. Han är ju inte så väldigt lik Iogurte men genomsläpplig är genomsläpplig.

Fick tag i en läkartid tisdag…..när jag sedan berättade för 2 bekanta sa de att han va jättekonstig och de va en del issues runt han. Typiskt. Kanske blir görbra?

Jag va ju inskriven o inlagd på hjärtavdelningen 2019? tog en rövare o ringde dit. För o beställa kontroll o fix av tabletter eller nåt. Vrför?

Hon i receptionen va inte nådigt sur. Kom fram……. Hej jag heter Christina JA sa hon Christina STrand.

va vill du? Jag vill kontrollera blodtryck…justera mediciner eller jag vet inte fr de är inte bra.

Läkaren du hade här sa att fortsatt uppföljning skulle ske på VC i Molkom. Ja när de gällde Arytmi som va problemet då. Men nu är de så att Molkom har inga läkare längre.

Hitta annan VC då……Ja men sa jag……… klick

SKit samma men att ha högt blodtryck o få olika läkare varje gång är ju som att gå i terapi och ha ny terapeut varje gång …som behöver göra en analys först. För nog får man dra hela ramsan gång på gång. När nån läkare ber mej sluta röka eller motionera tappar jag allt förtroende. De har inte ens lyssnat.

Nåja vi får se hur detta blir.