24 jan

05.47 Fikar. Ett mörkrost som egentligen va felköp men de funkar. Starkt bättre än klent.

Igår red jag Odi och Iogurte. Båda så bra. Odi gjorde sina bästa byten nånsin . Kanske funkar 73% av gångerna. Då brukar de andra procenten vara inte byta alls eller konstra innan.

Idag ska de två vila och rida Festus endast idag. Hälsocentrum idag på em.

Programträningen i Sunne inställd. Ingen skräll i detta väglag.

En häst köps för 8 miljoner. Ett ganska oskrivet kort . Har säkert köpts fler dyrare hästar men iallafall. Pengar……Jag vet inte om en avelshingst kan få ihop till de ? Kanske? Sedan tävlas o säljs på meriter? Kanske går.

Jobbigt o rida en häst för 8 miljoner, tänk om man ramlar av o den drar iväg??

Igår sladdades manegen efter saltningen o jag tror de blev bra. Lyckoträff att de blev så varmt igår. Kan jag lägga tillbaka mina banor igen. Bommar o annat.

Har gjort några proppar till tävlingar. Ser på lite tävlingar jag tänker åka på…. 2200:- uppstallning. 600.- el för en B lastbil. Som ska ha typ kupevärmare och mobilladdare…..kontra jättebil med inomhuspool mm hahahahah Borde verkligen delas på

+ veterinär så att bara vara där kostar 3000:- rider du två klasser= 4000:- alltså. Den som vinner båda starter kanske får 3000:- totalt. Så oavsett går man med förlust. Märkligt men nog måste de gå o sortera upp detta??? Som sagt drivs de som företag eller förening som är mer eller mindre glada för ett + helt enkelt???

Tyvärr är de många som är med o ska ha av kakan , equipe, värmlands ridsportförbund och stora ridsportförbundet.