29 nov

05.54 Fikar. Minus 2 ute och plus 9 inne. Läst på en blogg…..Torparbloggen. Om att ta hand om gamla hus. Isolera med ull/lin eller ullgarn. Intressant. Hur man INTE ska isolera utifrån och in utan tvärsom.

Igårred jag återigen 4 hästar. Alla lite bättre än måndag vilket va skönt. Ska försöka hänga i o rida hela veckan.Hinner ju som sagt va inget till helgen.

Idag kommer hovslagare o tar en häst. Resten till veckan.

Jag hade en träff i stan som jag bluddrade ihop tiden med och fick länge för mej de va 14 men när jag kom in halv ett kom jag på de va ett jag kulle vara på plats.

Jag tänkte jag skulle käka och ladda mobilen som jag missat på dagen. De ringde. Pratade med mobilen på laddningsplattan och stekte potatis o skar älgkött. Åt….tyckte de va torrt . Kom sedan på i bilen hem från stan att jag glömt den goda såsen jag gjort. Hmmmm

När jag kom till stan hade jag oxå glömt jag va bjuden på lunch på träffen…… jag tog med den goda salladen m tillbehör och åt till kvällen. Hahahha

På vägen hem från träff åkte jag förbi Cervera där jag hade ett nästan gammalt presentkort. Köpte en mattermos. Sån man hade ”back in the days” Minns i stallet…. man hade ofta spagetti eller mos m korv. Så gött de va!!! Tänkte man kunde ha med nåt vettigt ist för kalla smörgåsar när man har träningar.

Handlade 4 kassar på Coop. Kommer hem o glömt hundmaten. Får åka till Molkom idag.

Såg 5 av 6 avsnitt av HUSET dansk serie. Asbra. Annorlunda.

Idag som sagt lite hemmavid.

Nya domarförfrågningar kommer. Svårt dock när jag har 3 hästar att tävla. Vet ju inte vart och när.

Tänker att Iogurtes plan är ju GrandPrix…. ska ju först gå en II:a utan bus givetvis. Jädrigt surt att buset drar ner. Festus kämpar på med sitt trampande. Gör ju egentligen resten….. Odi är förhoppningen att byten ska fixas i vinter. Han blir ju 6 år.

Ragnar den lille godingen blir 4 och ska gå 4 års. Floki blir 3 och ska ridas in. Troligen en försäljning då nån måste säljas. Jättefin-

Ragnar Lodbrok