20 nov

05.31 Fikar. Dagens projekt: Packa färdigt efter kaffet. dvs en ryggsäck. Släppa ut hästar. Hämta en cykel.

Cykeln får åka hästlastbil till Västerås och ALFAB därefter transporterar den mej in till hotell i Västerås. Gymmar-sover gymmar cyklar till lastbil och kör sedan hem i morron em.

Dagen igår blev både upp o ner. Odi så duktig på alla sätt faktiskt. Får en guldstjärna. Uppförde sej så bra. Fem år….. minus 7 grader….tävlingsplats—framridning osv. Visserligen ”bara” en LB3 men de är inte de utan allt annat. Bjudningen kommer med självförtroendet och därav lite svåra halter ex vis. Så halter drog ner kan man säga men 69.5% och vinst. Tätt i toppen men för en gång skull turen på sin sida.

Åker hem för o hämta Festus. Släpper ut Odi och in Festus som jag då ser har vridit en sko på sned.

Kontaktar 2 hovslagar. Tidsfrist till 12.45 för jag måste åka 13 om jag ska hinna. Ingen ringt och jag får sätta mej i bilen o åka till Hammarö för prisutdelning som sker efter alla klasser. När jag är halvvägs till Hammarö ringer båda men då hinns de inte. Surt som faan men nån mening med de kanske.

Får fina priser 2500:- och täcke. De va grejer de.