10 aug

05.42 Fikar. Funderat mkt på allt. Kan man de???Allt??? Nej inte allt verkligen inte. Tänker på de runt mej o de mina. Börjar jag tänka utanför de så orkar jag inte. Egoist? Kanske…. men i vilket kontext? Livet är lite för stort egentligen. Man lever här o nu.

Jag blir så trött när jag tänker ”sedan”. Tänk om jag kunde leva enligt mina egna normer o principer??? Nej de gör jag inte tyvärr. Är så seg o handlingsförlamad I vissa fall.

Jag kan lätt svara när nån annan frågar: Ska jag göra så eller köpa de?? Gört säger jag. Med facit i hand ångrar man de man inte gjort mer än de man gjort.

Nog om detta…trasslar in mej o avslutar den diskussionen NU. Får skärpa mej i mina beslut.Tyvärr stoppar jag huvet i sanden o jobbar på.

Igår red jag Festus som börjar komma igång. De är ju inte så att han varit OFF men kändes lite mer med i matchen. Iogurte hade en tappsko med flisig hov så han kommer hovis till idag. Hinner nog inte rida för jag ska åka på min tränarturne vid 9.30 redan.

Åkte med Lars & Birk till Karlstad för shopping. Arbetskläder och arbetsskor sedan jeans o tröjor på Carlings.

Birk rensade bakom stallet med sågen och jag målade (i regnet) men tog den jobbiga delen uppe vid taket där inte regnet kommer. Så är de gjort. Målade hönshusdörren.

Fick sätta en filt för dörren då jag ska måla en andra gång nu på morron.

Hemma vid 21 ikväll.

Ska ju bli bra väder på fredag? så jag har bestämt att åka till Stockholm morron lördag. Ingen större skillnad för mej . Åka 04.45. Går ju ändå upp runt den tiden. Då kan jag måla den dagen o greja.

Iallafall 98% bestämt.