5 maj

06.07 Fikar. Varit igång sedan före 5. Full fart. Kokat pasta, gjort matlådor med en köttfärssås jag gjorde i går em. Då gjorde jag även pajdeg som stått kallt och blev förgräddad så nu har jag fixat köttfärspajerna. De två sista står i ugnen.

En stor till domarna i helgen. Puh.

I valet o kvalet om jag ska tävla eller inte. Kanske kanske inte. Svårt m fokus tror jag . Inte bara rörigt runt detta utan rent allmänt. Usch…..

Igår red jag 3 hästar. Iogurte fick agera lektionshäst o tyckte nog de va rätt skönt. Festus fick ”trampa” på kortsidan sedan fattade jag galopp och hoppade små små hinder sedan tramp igen. Tanken var ihop o isär typ.

Utebanan behöver harvas och inne vattnas så de va lite svårt att få till de. Denna vecka varit(och är ) hysterisk. Tvätt av stall …..men SÅ värt.

Kommer övernattande hästar och folk i helgen. Fattar inte detta med strömmen här på gården. Vart går vadå…..Tror jag ska låta nån bo i min husvagn…

Odi…. som jag tror så hänger han med vare sig han vill eller inte i denna andra svängen. Jag ”tycker eller förväntar mej” han ska va som de andra. Jag behöver tagga ner o tänka han är 5 år. Varit i Sverige i 6 veckor?? kommer inte ihåg ..

Snart blir de föl här på gården.. Lusitano-mix. Spännande