30 april

05.46 Fikar. En härlig tillfredsställelse efter gårdagens ritt.

Började dagen m stallsysslor tidigt. Fodra släppte ut och stallet färdigmockat. Longerade Festus i 15 min och sedan duschade han. Red Iogurte.

Hade lektion 9.45. Sedan va de att knoppa, se över saker,äta en macka, byta om och 11.30 var jag o Festus på rulle mot Hammarö. Satt o tänkte på hur jag skulle känna mej när jag körde samma väg om några timmar men åt andra hållet. När detta va över liksom. De tog en timme att köra. När Festus åker m Iogurte inga problem men den osäkra själ han är rätt orolig i bilen så jag tog de lugnt.

Gick på toa och sedan kom Carro o mötte upp. Vi började lasta ur. Vädret kallt och lite blåsigt. Hade en plan att rida fram ute(som jag gillar mest) men snålblåst o dessa vita ”nylonstrumpor” är inte så sköna just då.

Kändes OK på framridning. Kändes lite för kort men de blir ju aldrig 100….

Lite tittig o tryckte från publiksidan men gick att ”diskutera” med. Kändes bra i formen . Red programmet. Kändes som jag inte ”missade” nåt. Man vet ju aldrig om de smugit sig in nån skruv eller nåt i en skrittpiruett men överlag bra.

Kom ut o kände mej nöjd. Carro hade koll på mobilen o berättade …..så gött o skönt. 70% av två domare och 69% av den tredje. Halleluljamoment.

Bestämde då att jag stryker han i morron. Gjort mer än väl. Körde hem på lätta däck så att säga. Två träningar väntade hemma. Sedan fodring och kosta på mej en pizza. Hade nästan inte ätit på hela dagen.

Idag blir de alltså Iogurte i Int II. Allt över 55% får jag väl säga som nån nedre skitgräns. Helst över 60% givetvis. Red ju nåt liknande på 64% så de skulle kunna gå. Nåja känns ändå bra när Festus va så bra så Iogurte kan ju bara försöka få ner humöret. Hahahahah. (de kan han nog) Lastar vid lunch.

Starten blir så sen så jag hinner inte till Vara idag. Får åka 05.00 i morron bitti ist.

= Ingen blogg