14 april

05.58 Fikar. Ugnspannkaka i ugn..De närmar sig allt. Allt som kräver planering och insats. dvs egna tävlingar här hemma samt att tävla själv.

Igår red jag LB2 på Odi samt filmade detta. Gick riktigt bra. Så härlig galopp o balans. lite seg i skritt men hellre de än hetsig.

Sedan va de två för Johan. Fick strax innan min första ritt väntat besök av Clary Lundgren. Min domarutbildare på den tiden de begav sej. Lika fräsch som då . STod med Johan när jag red. Kul. Iogurte va optimal. Lite pigg/busig men lydig vilket resulterade i perfekt tempererad. Bästa piaffen ever ex vis.

Festus jobbar på sin grundtrav och behöver säkert börja jobba med tramp. Galoppen är riktigt bra.

Hade tyvärr högt blodtryck o huvudvärk hela dagen. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Vårdcentralen….läkare där som ska exprimentera. Den jag va till sist njae . 0 förtroende. Man kanske ska ringa till nåt privat??

I dag lite blandad dag.men hemma. Träningar. I morron packat med programträning. Så då behöver tävlingen vara klar liksom

Startkistor Lidköping ute. Startar först i båda st georg m Festus??? säkert att ”lottningen” föll så….. skit samma men inte jättekul