2 april

05.37 Fikar. Tror jag skippar att rida Festus idag…var tänkt så men red han igår och han gick fint. De andra var planerat att vila idag. dvs jag red alla igår. Blir för stressigt. Ska ta stallet innan jag behöver åka kl 9 senast. Bättre o njuta av de. Faktiskt. Tycker de är helt OK. De är mkt som är OK om man inte har tidspress.

Jo igår va en bra riddag. Bra mood av mej. Alltså engelskans mood inte modig som jag visserligen kan va ibland.

Festus behöver man verkligen ha ett system. Han är lite ”brinner i huvet” om han inte är med i matchen eller han känner nån typ av stress. Han va fin. Provade saxen i Int I och de kändes lättare än vanligt. Ett gott tecken.

Iogurte som är en bekväm häst piaffade sin bästa piaff igår. Jobbar vidare m fram till handen o hör o häpna va de funkar bra.

Odi taggar på. Lite vassare o lite bättre. Har en stor potential!!

Vid 13 gick jag in o lunchade mej för att sedan ta ett djupt andetag o ta tag i sadelkammaren. . Jag hade fått hjälp att flytta en jättemöbel, ett skåp som jag ska ha där inne. Trångt ja men nödvändigt.

Sorterade…slängde så mkt grejer. Gamla grejer sedan stenåldern. Tvättade grejer o fixade. inns lite kvar men nu är de gött. Trots min stökiga fasad finns här inne en som är iallafall störd av att de är oordning. Kanske duktig på att förtränga visserligen men så är de.

Skjutsade Lars till ett 60 års firande o passade på o handla igen. Lagade en Quornröra med spetskål.

I morron utvecklingssamtal skolan….GAhhhhh….nån vårdcentralsgrej m blodtryck på onsdag….sedan kommer helgen Påsk då jag jobbar jättemkt.Behöver planera både här o där.

Känns ibland som man behöver vara mer hemma nu när Birk närmar sig 16 år än när han va yngre.

Roliga mess med jävla stavningskontroll igår:

Jag skulle betala en person pengar och tog ett kort på kuvert som jag skickade med Lars. Jag skrev:

  • Slickar med Lars…(menade skickar)

Jag svarar på följande: Skicka din adress och uppgifter….

  • Nordström Masserad 362 ( Nyeds Mosserud)

Kan bli kul

SNart Krocket säsong