21 mars

06.11 Fikar. Lite ljummet. Jag har gjort två potatis/skink gratänger som nu står i ugnen. Köpte sån där ”gåutdatum” skinka igår. 3 paket. Den är fin o ha i gratänger. En till Lars med lite skivad morot blandad med potatis,purjo. ost,grädde o parmesan. En till Birk med skinka ,grädde o ostar.

Igår red jag och hade en träning. Mockade till hälften ur en hage. Iallafall där maten ligger. Vi körde kärror men kom på att idag tar vi (eller nästa pass) tar vi skopa o traktor. Rätt jobbigt och töligt

Lagade en fläskfilegryta till matlådor. Planerade helgens träningar.

Ser på bestämmelser till LagSM att endast ett lag från varje klubb kan deltaga vilket jag till viss del förstår men samtidigt va de en kul grej med många som kan va med på en lite större grej. Förra året va de verkligen en evighetstävling.