7mars

05.43 Fikar. Bara lite kvar i hövve. Småjobbigt igår men funkade. Jag red Festus som kändes fin. En av stallgästerna hade en veterinär här som kollade tänder på sin och frågade om den kunde göra de på Iogurte oxå. Tror inte jag gjort de …kanske för flera år sedan.

Han hade ett perfekt bett , slipade ner lite då de börja bli lite vasst men i stort sett bra. Hahahah då kan jag inte skylla på de om han inte går fram till bettet.

Lagade järpar med ost och färsk oregano i …gräddsås. Kokade potatis o gjorde mos. Birk fick vanliga biffar. De sa de va asgott. Jag smakade på moset. Gott.

Själv åt jag te och 4 Finncrisp till kvällsmat. Bara för jag ville. De va oxå skönt att fracken kändes rätt bekväm i helgen.

På lunch åt jag fisk o potatis så de är ju inte som jag svälter direkt.

Tog fram en frostskadad älgfile ur frysen. Den får de bli idag. Lars städade den så den ska jag göra en gryta av( till morsans fasa) Man kan ha gott kött i grytor oxå. Tror att de är gammalt att man hade sämre kött i grytor för man kunde koka i flera dagar så de gick o tugga.

Jag kommer ihåg för typ 35-40 år sedan köpte jag oxfile o gjorde gryta av. Bara för de va asgott.

Årsmöte via Teams på kvällen. Gick fint. Anmälde ett lag till div III och ett till div I.

Idag rida, Karlstad och laga mat.