26 dec

05.48 Fikar. Tillbaka i selen så att säga. Jag orkar inte skriva om resan just idag. Inte den bästa av nätter men de HAR varit bra nätter i Aruba. Framförallt långa ahahah.

Igår juldagen va de visst. Dagvill efter ett dygns försening av hemresan och jetlag. Jag tog stallet morron. Gick som en dans. Red två hästar..lunchfodrade…in o åt….tog in hästar 15…in igen…grejade m vätt o packning…. kvällsfodrade kl 18….Drack te o macka….. börja somna i soffan.

Idag samma plus en snabbis till Kristinehamn.

Hoppas tandläkare i morron. Hade ju tandvärk innan resa och har så haft hela tiden. Jag fick en tid som jag beställde när jag var där nere men slarvläste att jag skulle bekräfta denna tid med personnummer vilket jag inte såg. Vet därför inte förrän i morron bitti om jag ska dit em. Hoppas……

Gick in på tdb och löste licenser hit o dit…. Min licens ryttare 600 nånting….två av hästar 325 styck…. domarlicens 850….. tränarlicens oxå runt 800. Nu va de klart.

Julaftons morron. Närmare Gud har man väl inte varit vad man vet men inte så jättemysigt efter ha tillbringat 11 timmar i flygstol…kanske sovit 2. Men vi kom hem välbehållna.