18 nov

05.58 Fikar Igår va jag ledig…Ja de va jag. Mockade hela stallet innan 8,30 och de hör till terapi. Red en häst. Lekte veterinär en stund med hovbölder o grejer.

Åkte till Karlstad för o känna jag kunde ”göra va jag ville” utan att titta på klockan. Handla lite hästmat ,bomull, soppåsar och lite så. Var ännu mer ledig då jag tog en tur till Myrorna..min oas.

Jag hittade ju, på Alsters Herrgård, en mumifierad fladdermusunge. Den föll ner när jag hängde upp mattor till mor. Den är så fin o detaljerad. Har legat på radion länge. Har tänkt o rama in.

Hittade nu en tavla med passande ram. Jag har oxå en ide om att sådana där halvstora tallrikar-assieter osv.. ska va fina . Jag har samlat på mej några prydnadstallrikar och använder de till vardags. Brukar kosta runt 20:- Köpte en julduk 10:- och julglitter smått som var kvar i sin kartong 10:-. Hela kalaset 68:- Mkt glädje för lite pengar

Idag blir oxå en lugnare dag. Behöver fixa en lampa i lösdriften. Rida två st. Ev träningar i em men de beror på ev halka för de som åker.

I morron Hagfors träningar.