16 nov

05.58 Fikar. Sovit OK… 13 grader i sovrummet men har ullfilt över täcket. Den brukar kastas av på väg in i natten. Kan dock återtas .

Ringde sjukvårdsupplysningen o berätta om de höga blodtrycket morron o kväll med huvudvärk.. Hon fixa en tid 14.45 på VC Molkom(Yesss!!!)

Igår var de mkt att göra dag. Ut m hästar o mocka. Jag va på väg att ställa in då huvudet inte va o leka med men körde på. Och som de brukar lanar de av o blev normaltöligt.

Klippning hos Lotta ,ingen färg idag. Får bli 2023 tänkte jag. Iväg till Naprapaten…gnällde lite till han. Tog lite fel på tiden till träffen/lunchen med Bästa Biggan ,Ninni och Monica. Var tidig.

Sedan hem o la om en hyresgästs hästs hovböld och skötte fölis m böld i ballen(sto)

Dags o tvätta händer o åka till VC.

Där blev jag utfrågad om mitt leverne…snäll sköterska…inte rent psykiskt utan röker jag…äter jag grönsaker….frukt? Dricker jag mkt? Rör jag mej? osv. Jag sa att jag är medveten om att jag behöver göra en del ändringar i livet men tänkte inte få stroke på vägen dit.

Har hjärtproblematiken i bakhuvet då de höll på o bli operation. De va ju oxå stressrelaterad.

Blodtrycket tog. 140/90 så de va normalt. Pulsen 80 .Jag sa att de dippar under dagen och att jag upplever de jobbigast att sömnen tar stryk och vakna m huvudvärk bl.a bl.a Men puls på 80 sa jag ….. Jag har under 60 i vilopuls

Hämta läkare. Han lyssna på de hon intervjuat mej om och sa de va ingen fara. Ta sömntabletter o ALvedon när du lägger dej så sover du bättre.

OK tänkte jag. Jag orkar inte……vet inte vad man ska förvänta sig egentligen. .

Man kanske hade kunnat ändra medicinering…när man tar tabletter osv men nu släpper jag Molkoms VC.

Jag red lite lätt på mina hästar vid hemkomsten . Kvälldfodrade.

Idag är de stall morron. Städa lite och sedan några träningar.

Brunskogs julmarknad till helgen bl.a