10 nov

06.14 Fikar. Höll på o skriva 10 jan….kändes mer rätt. Inte rent faktiskt utan önsketänkigt. Sovmorron till 5.45. Hela morron blir stressig då jag behöver göra sås…..lade kött i Slowcookern igårkväll. förbereda riset…fika….gymma och vara redo 6.45 typ . Då är de frukost m Birk.

Igår bokade jag ett hotellrum i Linköping. Fanns en kod på tävlingen så de kosta inte mkt. Skönt. Åker direkt till tävling och ska be o få bisitta GP lörd kväll . Kursen börjar sönd kl 9. Skönt o slippa åka en extra tur på morron.

Igår red jag en och satt o knölade med bokningen. Jag gjorde mej medlem. Kanske bra o ha. Åkte vid 12 till Kristinehamn….sedan Karlskoga …sedan ett ställe på hemväg Karlskoga. . Bra dag.

Spånar lite om framåt ..mörkret. Önskemål om helger. Inte mej emot.

Idag är de rida fm och sedan kliniken. Iogurte tid kl 12. Tar med en hyresgäst som har problem på samma resa. Håller tummar för Iogurte att de är nåt enkelt. Men han är ju inte halt/halt liksom.

Fina Candy e Demand -Samantha

Har en träning i kvällningen.Sedn drar de på. Uddevalla med en planerad tur till favvoaffären. Träningar i dagar två . .