3 nov

05.56 Fikar. Inga nattliga äventyr i natt. Skönt. Ingen huvudvärk inget blodtrycksskit.

Igår red jag en…Jag har tyckt att Iogurte varit lite trög o fått nån magkänsla… Gjorde igår ett lätt böj av kotor fram. Tror de va en reaktion på vänster fram. Ja jag tror…..

Iogurte går faan inte att springa med. Som en snäll bäbis att leda . Men att springa. Nej du Springer INTE när du säger till lite flyger han all världens väg så de blev en Böj…ut på linan o longera. Jag fick tillåtelse att böja vilket var en skräll. I vintras när jag kollade honom tog varje ben typ 10 min att få upp , då va Henrik här. Livrädd(hästen alltså)

U.A den gången. Men nu är jag inte 100 så jag bokade tid på kliniken nästa vecka. Lika bra o kolla . Bokade för båda.

Han är dessutom rätt skum då han ligger i hagen. Han ligger dock mer ofta än andra hästar. Kanske i solen en fin dag men ligger även i leran. Inte rullar men ligger . Trodde först de va varmt m täcket så jag tog av de. Låg iallafall.

Vi får la se.

Idag är de Narapaten sista gången?? Därefter till mor o dra på en väv tillsammans m Birk som får hänga på. Ska rida 2 innan. avfärd fm

SKa nu strax avsluta Guillame Mussos bok som inte va nån höjdare i mina mått. Han har skrivit 2 bra och nu 2 tråkiga. ..

Tar Keplers nya . Bör va ett rätt säkert kort.

Nästa år går LagSM i Linköping. De gäller att se framåt.