16 okt

06.08 Fikar. En lätt förkylning har spridit sig i denna ålderstigna kropp. MEN ingen fara. Bara i en näsborre.

Kom hem från Uddis vid 16.30 igår efter ha haft trevliga träningar och god mat som vanligt.

På fredag innan jag åkte red jag mina 2 hästar. Hade bom/cavaletti övningar som jag anser ger mkt mer än att hoppa dressyrhästar. Men de är min uppfattning men de bör nästan va så…..

Pottor inköpta på Ikea varannan sida med bommar = lätt upphöjda. på båge är ju asbra. Avbrott bommar…galopp 2 andra bommar o repetition. Blir de idag igen.

Jag började träningen med att orsaka en rejäl avramling. Inte kul. Första ryttaren värmer upp…jag ser en sten i manegebotten som jag plockar upp….går till ingång..släpper den över sargen men den studsar iväg o slår i plåtporten…..RODEO. Damen satt kvar länge men till slut gick de inte. Skämdes. Det gick som tur va bra och det blev t.om ett bra pass.

Idag är de sovmorron för praktikant så stalltjänst står överst på listan. Rida och inte åka nånstans.

I morron tror jag oxå jag är hemmavid. Har en del planering att göra . Träningar,datum osv.

Kanske vore nåt……