16 sep

05.41 Fikar. Har lagat en Korv Stroganoff till 2 matlådor. De gäller o va effektiv. Eller träna för tävlingen…mest gjort på kortast tid.

Nej men så blev de. Under tiden kaffet blev klart.

Igår red jag båda hästarna med samma tema..fram in i handen. Gick rätt bra. Man kan ex vis göra en piruett som är ganska bra. Den ena gången ,hästen sitter väl..fin rytm mm men den är lite tom i munnen. Den andra gör man med ett mjukt sug framåt = dragläget som de så konstigt heter.

Om man är sann mot sig själv r de nog de man saknar när man upplever de är svårt att förbereda ex vis piuetterna. Ibland kommer man på de mest uppenbara , intressant.

KL 14.30 hämtade jag Birk i skolan för resa till Karlstad o inköp av kläder.Favoritaffären Carling besöktes. Lee-svarta jeans….Hoodie..kallingar…strumpor..t shirts… och ett par byxor till på Dressman.

Lagade Zuccinisoppan innan jag åkte. Blev en del….. God men skulle säkert varit gott med ex vis knaperstekt Bacon men de går ju inte. Den innehöll,,Zuccini, kokosmjölk grädde(kanske ska ta bara kokos) basilika. lime..lök vitlök och i med riven parmesan sist av allt. Före man mixade…

Detta blev kvällsmat efter 2 kvällsträningar och kollade Idol.

Idag är de en del träningar samt 2 damer som ska hit o träna 2 dagar. De ska bjudas på kycklingfile med fetaost och soltorkad tomat,färsk basilika. Dessa lindas in i Parmaskinka steks och grädde.. Gött för de som äter(har ätit) Nu blir de nåt torrare typ Quornfile hahahhhaha

Rida fm för i morron tror jag de blir vilodag för hästarna.