7 sep

05.45 Fikar. Lugnaste veckan på hela sommarn. Blev som ett vacuum efter LagSM. Skönt. Handlar oxå om tur…. ibland kommer ”allt” på en vecka bara för att liksom.

Nu red jag inte på 2 dagar….så kunde ha mysbyxorna på dygnet runt. Har visserligen inte hindrat mej från att rida men har inte. Mentalt ridstopp.

Idag skall jag rida däremot. Bommar.

Åkte till klinik m Festus igår. Vet check. Hur de blev på tävlingen …inte inom hans ordinarie beteende. Då undrar man men nu vet jag att de kan vara så. Och att man behöver rida bättre.

Han böjdes igenom…longerades…klämdes på. Inget. Tur. Han hade ju gått kalas veckorna innan så de va väl de jag hoppades på men beeing on the safe side är aldrig fel.

Nästa tävling blir inte förrän Hammarö tror jag. För hästar alltså-

Jag ska döma till helgen Surahammar.

Igår hämtade jag nya glasögon…Festus fick följa med till Bergvik. Han var oxå med till Färjestads shopen samt Mossbergs Ica.

Storstädade stora hallen..eller rensade och omorganiserade för 300 gången. Hade ingenstans att göra av grejer så de ligger en hög utanför.

Hoppas kunna fortsätta i tvättstugan. Tvättstugan är ett märkligt rum 2×2 meter typ. Där allt tvättstugigt ska få plats. Gissa om de blir rörigt?? Ja

Satte om några växter o fixade lite. Behöver en stor ytterkruka. Får bli Loppis.