23 aug

05.43 Fikar. Sovit bra men de är bra konstigt att 90% av alla dagar vaknar jag ca 5 min innan klockan. De konstigaste av allt är att jag sätter den lite olika varje dag.

Igår var jag till återvinningen. Bland de tråkigaste jag gör .OCH äckligaste. Den är i princip alltid full.mer eller mindre. Ja konstig tajming men ändå. Handlade..hämta lastbil…köpte träns…hästmat. . Hem o fixade fikakorg till Johan och red sedan båda hästarna. Gick helt OK …vad är bra o vad är bra???Ta sej till nästa nivå är inte en dans på rosor alltid…man stöter på vissa åsikter kan man säga. Men de gäller att hänga i.

Iogurte har väldigt mkt mer attityd än Festus. Så är de. Alla grejer fungerar jobbar med bärighet o lätthet. Kan inte heller säga jag ”bara” jibbar med de då de är ett större projekt än att lära den ett o annat.

In o laga köttfärssås och annan ”köttfärssås” så vi alla hade.

Plankade 24 min på morron…. Kanske ska sikta på rekord. Behöver över de gamla på 32 min. Måste känna mej sugen…..kanske inte gör de idag?

Idag är de hårets dag. Em vigs åt detta. Hallelulja.

Detta är inte jag. Nån annan brud hahahahahaha.
JOOOOO kolla min vackra hand i reflektion glas. ÄNNU roligare