21 aug

06.10 Fikar. Ny dag nya omöjligheter.

Red Festus innan lägret och körde på med träningar fram till lunch. nånstans. Gjorde klart stallet och tog en sen lunch. Totalslappade en timme ,hade funderingar på att sova men de gick inte. Åt en chokladkaka.Lördagsgodis.

Tog stallet. Gick en tur m hundar ,välling till föl. Andra småbestyr.

Kommer två ganska hetsiga veckor. Träna själv(kul) klippa mej och kolla en gammal skada på Trisch(kul m klipp)lämna in bilen ,fixa nåt hyrbiligt(skönt)DÖma Eskilstuna i helgen. Lite starter söndag så jagvet inte storleken på dömning ännu. .Veckan därefter LagSM vecka. Den r ännu ”värre” Samt de vanliga.

Kommer troligen få en utbildningshäst från Portugal. Nykastrerad 4 åring. Spännande.

SKulle vilja ha en tävling till här hemma men har inte fått ihop planeringen riktigt. Idag kollar jag . Efter allt idag.

EN välstammad 4 åring