9 aug

05.48 Fikar. Igår blev jag varse om hur lite insatt jag kan bli….VM.

Jag red o greja på fm. Fick se att VM började 13.30. ÅHHH tänkte jag . Om jag inte bokat en massa grejer så kunde jag kollat hela alltet. Börja titta….. fasen synintyget kan jag ta en annan dag. Avboka detta o tjänade in en timme.

Lektion 16.45 Hmmmm…. gick ut ,hon skulle låna häst. Gick ut sent…ingen där. Sadlade Trischa…titta en gång extra i meddelanden. Ahhhhhh de va tisdag. Faan oxå. In m häst igen. Hade en lektion efter de men kunde titta på Kittel. Hahahah man rör till de ibland.

Festus kändes back in buisness. Iogurte lite trög. Brukar va de när han stått vilket de båda fick göra i helgen.

Idag har jag den träningen jag trodde va igår. Ska klippa gräset ev. Kanske se över husvagn.

Funderar på att lägga in annons på en massa häster o skriva Ge bud. Denna höst mer påtagligt med långsiktiga mål mt kortsiktiga.

Om ex vis mitt dömeri ska gå vidare behöver jag åka på vissa grejer. Inget bestående men en tid iallafall. Det är både på gott (o ont gällande hemförhållanden) blivit mkt långväga dömningar osv.

Att åka fre komma hem sönd kväll kan ha sina fördelar men oxå -ganska jobbigt. Får inte alltid ihop de här hemma. .

Dessutom ska pengar in och räkningar betalas. Att jobba har aldrig varit ett problem men t.om ha tid att jobba hahahahah.

MAn kanske inte heller skulle tittat på Glamourdale igår…. som från en annan planet. Kul o sitta upp på ett tröskverk??? Eller så blir de en riktig spark i röven . Tror inte fröken Fry har för vana o säga…….”de känns inte bra” utan ser till att de blir bra.

Birk 2 år när vi var på semester i BudapestI