1 aug

06.08 Fikar. Ugnspannkaka i ugnen…..givetvis. Varken bulle i ugnen eller pannkaka i bullen.

Sitter o kollar E kort utbildningar. Gahhhhhh. Får fundera.

Fort o billigt va inte de som erbjöds direkt.

Igår va de Karlskoga. Hade räknat fel på en timme så mitt i all stress så fick jag en timme över. I bilen i Jeans i värmen. Kunde gjort nåt kanske. Jag åkte mellan två ställen och hade räknat ut allt så bra …. NOT

Spelade spel i mobilen. Luta huvet bakåt o somna. Vakna med ett ryck o visset inte vart jag va. Härlig känska. Blöt om bena av värmen i jeansen. Mums.

På dagen hade jag stallet fint kl 9. Jag o Lars hjälptes åt att ta ner tältet men sedan kom spekulanter så jag fick avbryta. Åkte sedan vid 12 mot Karlskoga. Kommer hem 20.30 en Massa tält kvar …taket mm o alla grejer. Gahhh. Fårbli idag.

SKa rida . Fortsätta planera hösten.

Har 70.000 kanaler känns de som. Letade igår e en engelsk deckare typ Line of Duty men de kanske inte finns nåt så bra men iallafall i närheten. Hittade INGET. Eller en dansk,,,,,,